Pojačajte svoj imunitet na MAX!

5 razloga zašto vam treba Imuno boost već danas
Tri puta jači imunitet kada je najpotrebnije!

Vreme za jačanje imuniteta je svakoga dana, ali period pandemije u kombinaciji sa sezonskim virusima predstavlja pravi izazov za naše zdravlje i imunitet!
Voće, povrće i supice više nisu dovoljne. Potreban je odan saveznik u ovoj borbi! Imunološki sistem ima tri nivoa odbrane, tri barijere koje virusi moraju proći kako bi ga srušili. Imuno boost pokriva sva tri!

Jača kosti i zube čineći skelet izdržljivijim

U borbu za vaše zdravlje kreću AstaMax, Vitamin D3, Cink-Zn! Postoji najmanje 5 razloga zašto vam je njihova pomoć sada preko potrebna.

Poruči online

Podrška za sva tri nivoa imunološkog sistema

Prvu liniju odbrane vašeg organizma čine koža i sluzokoža. Vitamin D3 je supstanca koja pomaže u izgradnji, zaštiti i vitalnosti kože. Apsorbuje se najčešće kroz sunčevu svetlost i utiče na izgled i zdravlje kože, ali i čitavog organizma!

Na drugoj lini odbrane stoji širok spektar imunih ćelija koje štite organizam od slobodnih radikala. Za to su potrebni antioksidansi, a astaksantin je najjači antioksidans jači čak i od vitamina C, a nalazi se u AstaMaxu! Pruža potpunu zaštitu drugog nivoa imunološkog sistema zajedno sa selenom štiteći ćelije od slobodnih radikala koji nastaju tokom napada virusa na organizam.

Proizvodnja antitela koja uništavaju patogene predstavlja treći nivo odbrane organizma u čemu vam pomaže cink. Snažan antioksidans koji ujedno deluje i na odbranu ćelija od slobodnih radikala dajući organizmu jačinu.

Smanjuje oksidativni stres

Astaksantin je supstanca koja predstavlja najjači antioksidans i samim tim utiče na smanjenje oksidativog stresa. Astaksantin je čak 6000x jači od vitamina C i 550 puta jače deluje od vitamina E. Oksidativni stres je stanje koje nastaje kada slobodni radikali nadvladaju sposobnost tela da ih eliminiše. Upravo na ovaj način dolazi do upale koja je prvi proces odbrane organizma od bolesti. Astaksantin koji se nalazi u AstaMaxu brine o prirodnom lečenju upalnih procesa podižući sposobnost organizma da se odbrani.

Jača kosti i zube čineći skelet izdržljivijim

Putem kože vitamin D3 ulazi u naš organizam, a zatim učestvuje u izgradnji i podršci kostiju i zuba, čineći ih čvršćim i zdravijim. Njegova osnovna uloga je da reguliše koncentraciju kalcijuma i fosfata u krvi. S obzirom na to da kalcijum učestvuje u radu ćelija u organizmu, posredstvom ovog minerala vitamin D3 direktno utiče na rast, deobu, diferencijaciju i druge važne procesima pri izgradnji ćelija.Sprečava upalne procese u organizmu i utiče na snižavanje šećera u krvi.

Normalizuje funkcionisanje organizma

Za normalno funkcionisanje organizma neophodna dovoljna količina cinka. U organizmu se nalazi svega 2-3 grama cinka, stoga je potrebno unositi ovaj mineral putem ishrane i suplemenata. Neophodan je za rast i razvoj, ali i pravilno funkcionisanje imunog sistema. Kompleks Cink-Zn sadrži preporučenu dnevnu dozu cinka koji organizam dovodi u sklad.

Bez čekanja u redovima, stiže vam na kućni prag!

Čekanje u redovima naročito u periodu pandemije osim što je zamorno može biti i opasno po vaše zdravlje. Zbog toga MaxMedica vam štedi vreme i brine o vašem zdravlju tako što vam dostavlja paket na kućnu adresu. Sve što treba da uradite je da poručite online i vaš paket stiže u najkraćem roku.

MAXimalna podrška imunitetu

Prirodno. Provereno. Delotvorno.

Uštedite čak 30% kupovinom Imuno Boosta - paketa tri proizvoda (AstaMax, Vit D3 i Cink-Zn).

Ima li većeg razloga za rad na imunitetu od dobrog zdravlja? Pobrinite se za otpornost svog organizma na viruse i bakterije odmah! Pravo vreme za početak rada na imunitetu je bilo još juče, zato požurite i pojačajte svoj imunitet na MAX!

Reviews

+ Lorem Ipsum Novembar 27, 2020.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Petar P.

+ Lorem Ipsum Novembar 27, 2020.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Petar P.

You have successfully subscribed!