O nama

MaxMedica dijetetski suplementi predstavljaju glavnu proizvodnu liniju kompanije Par Pak iz Beograda. Nakon više od jedne decenije na srpskom tržistu, ovi dodaci ishrani bez glutena zadobili su poverenje velikog broja korisnika.

Trenutno se na tržištu nalazi preko 40 proizvoda koje korisnici mogu poručiti online putem našeg web-shopa ili ih naći u apotekama.

Proizvodi su segmentirani u pet kategorija, u zavisnosti od potreba naših kupaca:

  • Basic proizvodi obuhvataju grupe vitamina i minerala koji pozitivno utiču na zdravlje
  • Therapeutic proizvodi su kompleksniji po sastavu, imaju terapijski efekat i namenjeni su korisnicima sa određenim zdravstvenim problemima
  • Supreme proizvodi namenjeni su poboljšanju kvaliteta života i sadrže najkvalitetnije sastojke iz prirode
  • Special - recepture nastale u partnerstvu sa drugim stručnjacima.
  • Junior - proizvodi namenjeni očuvanju i poboljšanju zdravlja dece.

Vodeći računa o osetljivim procesima u organizmu, MaxMedica proizvodi na najbolji način obezbedjuju optimalan unos neophodnih prirodnih sastojaka koje je teško uneti jedino ishranom.


OSNIVAČI

MILOŠ OBRADOVIĆ
OSNIVAČ

ŽELJKO ISAKOVIĆ
GENERALNI DIREKTOR

ŽELJKO ISAKOVIĆ
GENERALNI DIREKTOR

SUPLEMENTI IZ SRBIJE

Firma PAR PAK d.o.o. iz Beograda se bavi proizvodnjom svih MaxMedica proizvoda, ali naša osnovna delatnost je proizvodnja dodataka ishrani, vitamina i minerala, kao i njihova prodaja na domaćem i stranom tržištu.

U procesu proizvodnje, koja je optimizovana po najsavremenijim standardima, koristimo inostrane i domaće sirovine proverenog, vrhunskog kvaliteta. Ono što je već poznato među našim klijentima, ali i na tržištu generalno, jeste da se uvek trudimo da ostanemo dosledni i ažurni i da konstantno poboljšavamo naš asortiman u skladu sa željama, potrebama i iskustvima korisnika.

Ukažite nam poverenje i zakoračite u naš zdravi svet!

Kontaktirajte nas.

SERTIFIKATI

You have successfully subscribed!