O nama

MaxMedica je brend farmaceutske kompanije Par Pak koja se već 17 godina bavi proizvodnjom dijetetskih i kozmetičkih proizvoda.

U svom portfoliju ima više od 60 proizvoda koji predstavljaju spoj pažljivo odabranih sirovina visokog kvaliteta i savremene tehnologije izrade.

Stručni tim farmaceuta i tehnologa u kontinuitetu radi na unapređenju proizvoda i razvoju novih formulacija, a sve to u skladu sa globalnim trendovima i savremnim standardima u food supplement industriji.

Zahvaljujući standardizaciji i monitoringu u procesu nabavke i proizvodnje i primena savremenih pravila farmaceutske industrije, MaxMedica može da ponudi efikasne i bezbedne proizvode svojim potrošačima. Marketing sektor MaxMedica-e već dugi niz godina sprovodi istraživanje tržišta, kako bi razvoj portfolia proizvoda bio u skladu sa potrebama potrošača.
 
MaxMedica portfolio čini 9 linija proizvoda kreiranih prema vrsti, nameni i delovanju proizvoda:

  • BASIC.X (suplementi koji sadrže optimalne doze vitamina, minerala i drugih esencijalnih nutrijenata važnih za očuvanje opšteg zdravlja)
  • IMUNO.X (antioksidansi, proizvodi namenjeni za jačanje imuniteta i brži oporavak)
  • GASTRO.X (proizvodi namenjeni za pravilnu funkciju digestivnog trakta)
  • NEURO.X  (proizvodi namenjeni za pravilnu funkciju nervnog sistema)
  • FIZIO.X (proizvodi namenjeni za očuvanje normalne strukture i funkcije kostiju, zglobova, mišića, tetiva i ligamenata)
  • CIRKULO.X (proizvodi namenjeni za očuvanje i poboljšanje cirkulacije) 
  • LADY.X (proizvodi namenjeni za očuvanje intimnog i reproduktivnog zdravlja žene)
  • MAN.X (proizvodi namenjeni za očuvanje zdravlja prostate i normalne plodnosti)
  • STYLE.X (proizvodi za regulaciju težine i očuvanje zdravlja i lepog izgleda kože, kose i noktiju) 

Vodeći računa o osetljivim procesima u organizmu, MaxMedica proizvodi na najbolji način obezbedjuju optimalan unos neophodnih prirodnih sastojaka koje je teško uneti jedino ishranom.


OSNIVAČI

MILOŠ OBRADOVIĆ
OSNIVAČ

ŽELJKO ISAKOVIĆ
GENERALNI DIREKTOR

ŽELJKO ISAKOVIĆ
GENERALNI DIREKTOR

SUPLEMENTI IZ SRBIJE

Firma PAR PAK d.o.o. iz Beograda se bavi proizvodnjom svih MaxMedica proizvoda, ali naša osnovna delatnost je proizvodnja dodataka ishrani, vitamina i minerala, kao i njihova prodaja na domaćem i stranom tržištu.

U procesu proizvodnje, koja je optimizovana po najsavremenijim standardima, koristimo inostrane i domaće sirovine proverenog, vrhunskog kvaliteta. Ono što je već poznato među našim klijentima, ali i na tržištu generalno, jeste da se uvek trudimo da ostanemo dosledni i ažurni i da konstantno poboljšavamo naš asortiman u skladu sa željama, potrebama i iskustvima korisnika.

Ukažite nam poverenje i zakoračite u naš zdravi svet!

Kontaktirajte nas.

SERTIFIKATI

You have successfully subscribed!