X-LAB, tvoj X faktor ovog leta

MaxMedica

Tvoja zdrava podrška

X-LAB, tvoj X faktor ovog leta

Velika letnja akcija  "X-LAB, tvoj X faktor ovog leta"

Sjajna, bujna, zdrava kosa je i tvoj san?

MaxMedica i Mister X te pozivaju da učestvuješ u velikoj letnjoj akciji: X-LAB, tvoj X faktor ovog leta i pretvoriš ovaj san u realnost!

Biramo 20 kandidatkinja kojima poklanjamo X-LAB pilule za negu kose, sa kojima ćemo u periodu od 30 dana, putem društvenih mreža, pratiti poboljšanja u kvalitetu njihove kose.

Akciju završavamo stajling događajem „Dan sa Mister X-om“ u kome će nekoliko kandidatkinja imati priliku da dobije stilizaciju frizure i savete za negu kose od Mister X-a lično.

Šta je X-LAB?

X-LAB pilule predstavljaju multivitaminski kompleks specijalno dizajniran da pospeši rast i kvalitet kose.

Sinergističkim efektom biljni ekstrakt koprive, minerali i vitamini sadržani u proizvodu, poboljšavaju prokrvljenost temena, hrane folikul dlake, sprečavaju lomljenje i opadanje vlasi kose, čineći je zdravijom i lepšom na dodir.

Kreiran je u saradnji sa profesionalnim frizerom Miroslavom Lukovićem, poznatijim kao Mister X , iza kojeg stoji dugogodišnje iskustvo u oblasti nege i stilizovanja kose.

Primena X-LAB kapsula preporučuje se za brži rast kose, protiv lomljenja i kidanja dlake, u prevenciji i kod pojačanog opadanja kose, za volumen i sjaj kose, za zaštitu od štetnog uticaja spoljnih faktora (UV, fen, prese, figaro, boje za kosu i sl.).

Posebnu pažnju bi trebalo obratiti  na zdravlje kose tokom letnjih meseci zbog njene izloženosti suncu, vetru, morskoj soli i hloru.

Prijave:

Pošalji video u trajanju do 1,5 minuta u kome ćeš se predstaviti, snimiti trenutno stanje tvoje kose i objasniti koji su to problemi sa kojima se suočavaš kada je u pitanju tvoja kosa (npr. opadanje kose, slaba, lomljiva kosa, nezadovoljstvo volumenom i gustinom i sl.) i šta najviše želiš da poboljšaš u kvalitetu svoje kose  (bujnost, sjaj, snaga).

Takođe, molimo te da ne koristiš filtere, kako bismo mogli da vidimo stvarno stanje tvoje kose. Ovaj video neće biti objavljivan javno u bilo kom obliku, on samo služi kao prijava za našu akciju na osnovu koje biramo 20 kandidatkinja kojima ćemo pokloniti X-LAB pilule.

Uz video te molimo da nam u e-mailu napišeš svoje ime i prezime, kontakt telefon kao i adresu na koju ćemo ti poslati X-LAB, ukoliko budeš izabrana.

Video pošalji do 9. avgusta 2020. godine na adresu: xlab@max-medica.rs

Zaprati nas na društvenim mrežama i budi u toku sa X-LAB, tvoj X faktor ovog leta akcijom.

https://www.instagram.com/mister_x_hairspa/?hl=sr

https://www.facebook.com/MaxMedica

https://www.instagram.com/max_medica/?hl=sr

Ostavite komentar

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja
Vaš vodič ka zdravim navikama

Tvoja zdrava podrška

You have successfully subscribed!