Vitamini za kosu - da vaša #kosa_rastekaoluda

MaxMedica

Tvoja zdrava podrška

Vitamini za kosu - da vaša #kosa_rastekaoluda

Treba vam #lepakosa, #zdravakosa, #dugakosa? Ali džabe kada je vaša kosa „kao slama“.

Dokle ćete morati da je kratite samo da bi ona „ličila na nešto“?

Ne želite da vaša kosa liči na NEŠTO, već da bude vaš lični pečat.

Zdravlje kose

Odgovori na sva pitanja o izgledu kose se uvek svode na jednu istu činjenicu, a to je zdravlje organizma. Kakvim god sredstvima za pranja, ispiranja i dubinska čišćenja tretirale svoju kosu, uvek se vraćamo na ishranu, stanje organizma i staru dobru, mnogo puta dokazanu izreku da problem treba rešavati iz korena. E, sa kosom ovo možemo tumačiti i bukvalno.

Uzimanje vitamina za kosu odlaže šišanje za par meseci

Jedinstven sadržaj novog MaxMedica proizvoda X-LAB za brži rast kose nastao je kao idejno rešenje naših eksperata za razvoj prirodnih suplemenata i stručnjaka za kvalitet kose Miroslava Lukovića. Nova formula koja obuhvata sve potrebne vitamine i minerale za jaku i sjajnu kosu, doprinosi boljoj prokrvljenosti temena, hrani folikul dlake čineći ga jačim, i na taj način pospešuje rast kose, sprečava njeno opadanje, povećava obim dlake i štiti je od oštećenja.

Kome su namenjene kapsule za jačanje kose?

Ideja za razvijanje suplementa za kvalitet kose došla je od klijentkinja elitnog frizerskog salona Mister X čiji je vlasnik upravo Miroslav Luković. Njihova očekivanja su, kako je on primetio, odavno prevazišla pravljenje frizure ili bojenje kose u nijansu koju su zamislile.

Bile poznate ili ne, problemi sa kosom su isti. Pitanje je samo, koliko ćete se istinski pobrinuti da vaša kosa bude zdrava, lepa i duga. A za to više nije potrebno mnogo.

Neko ko je oduvek verno bio posvećen izgledu svoje kose je Katarina Radivojević na čiji su raskošni volumen kose mnogi ljubomorni. Ona je među prvima imala priliku da isproba X-LAB koji je objedinio mnoge rituale koji su joj pre oduzimali mnogo vremena.

Prirodno rešenje u sezoni opadanja kose

Jesen je period kada je opadanje i kidanje kose najučestalije. Tada je potrebno da kosi obezbedimo tretman koji neće delovati samo na spoljni izgled dlake, već će je ojačati u korenu.

Zbog toga X-LAB kapsule za kosu sadrže samo najbolje iz prirode:

  • Ekstrakt lista koprive
  • Vitamine B-kompleksa (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12), vitamin A, vitamin C i vitamin E
  • Minerale: gvožđe, magnezijum i cink

Zašto baš X-LAB?

Nova pravila u estetici koja su došla sa društvenih mreža otvorila su poglavlje koje je zadalo nove norme za izgled i probudilo želju da izgledamo sto svežije, zdravije i lepše. Ali, da li je dovoljno da sve nedostatke samo maskiramo, kako nas uče instagram tutorijali, ili treba lepoti da pristupimo iz drugog ugla?

Možda zbog novih trendova i veće dostupnosti, a možda zato što je potreba za lepotom prosto evoluirala, sve više ljudi postaje svesno da je zdravlje organizma jedini put ka lepoti. To isto važi i za kosu.

Zbog toga su se stručnjak za zdravlje i lepotu kose i eksperti za opšte zdravlje organizma udružili i pružili vam X-LAB, mogućnost da sa dve tablete dnevno delujete na folikul dlake i tako rešite problem sa kosom iz korena.

Za sve nijanse, dužine i oblike.

Za kosu inspirisanu zdravljem

Proizvod možete poručiti preko našeg web shopa.

 

Ostavite komentar

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja
Vaš vodič ka zdravim navikama

Tvoja zdrava podrška

You have successfully subscribed!