Prednost online kupovine vitamina i suplemenata

MaxMedica

Tvoja zdrava podrška

Prednost online kupovine vitamina i suplemenata

Vitamini i suplementi su proizvodi koje potrošači u Srbiji najčešće kupuju u apotekama, ali sve učestalije se preparati naručuju u online apotekama ili direktno od proizvođača. Prednost online kupovine vitamina i suplemenata je što kupac ima mogućnost da proizvod dobije na kućnu adresu po mnogo povoljnijim cenama.

Proizvodi naručeni putem interneta stižu direktno do kupca na kućnu adresu.

Pre samog poručivanja kupac ima mogućnost da uporedi cene na internetu, i znatno uštedi novac i vreme.

Informacije o vitaminima i suplementima, kao i o aktivnim sastojcima koje sadrže, sabrane su na jednom mestu. Stoga je mnogo lakše izabrati preparat koji vam je potreban, ili saznati više o proizvodu koji su preporučili lekari ili farmaceuti.

Prilikom online naručivanja kupaca ne mora brinuti o radnom vremenu pošto intrenet prodavnice rade ceo dan.

Isporuka prilikom kupovine nekoliko preparate je besplatna, a klijent plaća pouzećem po preuzimanju robe, odnosno kada proveri šta mu je stiglo.

Pre naručivanja vitamina i suplemenata važno je da:

1. Proverite za koje indikacije je konkretni vitamin ili dodatak ishrani preporučen.

2. Osetljivost ili alergije – veoma je važno da proizvođači navedu upozorenje i napomenu da li preparat mogu da koriste osetljive grupe populacije, kao i da bude naglašeno uz koje lekove, ili zdravstveno stanje, se preparati ne smeju koristiti.

3. Sastav svakog vitamina ili suplementa mora biti precizno naveden, najbolje da uz podatke o proizvodu bude i pridodata tabela sa količinama aktivnih supstanci kao i njihova nutritivna vrednost.

4. Prilikom isporuke proveriti da li na kutijici proizvoda postoji odštampan (ne dodatno zalepljen) broj rešenja po kojem je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije odobrilo proizvod.

5. Na sajtu sa kog poručujete je takođe važno da svi podaci budu navedeni isto kao i na pakovanju proizvoda. Najbolje je da naručujete direktno od proizvođača ili od apoteke koja je registrovana kao online apoteka.

Proverite i ostale podatke o proizvođaču, kao što su kontakt informacije, da li je brend prisutan na tržištu, kvalitet informacija o proizvodu. Nemojte naručivati vitamine i suplemente od preprodavaca koji robu plasiraju putem sumnjivih profila na društvenim mrežama, ili je oglašavaju na internet stranicama s oglasima o robi široke potrošnje.

Max Medica online prodavnica je upravo osmišljena da klijentu pre poručivanja pruži sve neophodne informacije o proizvodu koji želi da naruči.

Na stranici s proizvodom prvo je naveden opis. Tu je pojašnjeno koja je primena aktivnih supstanci konkretnog proizvoda, kao i koji su benefiti tih supstanci ili prirodnih ekstrakta.

Jasno su navedene indikacija, odnosno pri kojim problemima proizvod pomaže.

Precizno je definisan i način upotrebe.

Navedena je i kompletna formulacija u tabeli o sastavu proizvoda. Ovde kupac dobija informacije od kojih je prirodnih ekstrakta napravljen proizvod.

U delu napomene i upozorenja je napisano o čemu morate povesti računa pre upotrebe preparata.

Ostavite komentar

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja
Vaš vodič ka zdravim navikama

Tvoja zdrava podrška

You have successfully subscribed!