Crveni Krst Beograd i MaxMedica u humanitarnoj akciji „Zdravlje dostupno svima“

MaxMedica

Tvoja zdrava podrška

Crveni Krst Beograd i MaxMedica u humanitarnoj akciji „Zdravlje dostupno svima“

Adekvatna suplementacija se preporučuje svima u cilju očuvanja zdravlja, prevencije bolesti i poboljšanja kvaliteta života, ali dodatni unos vitamina i minerala je naročito potreban osobama starije dobi, koje čak i iz dobro izbalansirane ishrane ne mogu da usvoje dovoljno esencijalnih nutrijenata, koji su neophodni za pravilno funkcionisanje njihovog organizma, koji je opterećen ne samo godinama starosti, već najčešće i hroničnim bolestima, što organizam čini još ranjivijim.

Kako zdravlje treba da bude dostupno svima, MaxMedica, kao društveno odgovorna kompanija, je u saradnji sa Crvenim Krstom Beograd i Sekretarijatom za socijalnu zaštitu grada Beograda, donirala više od 15,000 svojih suplemenata, licima kojima je to najpotrebnije, a to su naši stariji sugrađani. U sklopu donatorskog paketa našli su se proizvodi: Devital Direct 2000, Vitamin C Direct, Multi B complex Direct, Cink+C+D3 Direct i Devital Active. Svi donirani proizvodi sadrže optimalne, dnevne doze vitamina i minerala koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma i jačanje imuniteta. Proizvodi su formulisani tako da ne sadrže šećer, te ih mogu koristiti i dijabetičari, kojih ima u velikom broju među osobama starije dobi. Takođe veći deo paketa čine proizvodi iz MaxMedica Direct linije koji se direktno otapaju u ustima, kako bi mogli da ih koriste i osobe koje imaju problem sa gutanjem kapsula ili tableta.

Cilj ove donacije je bio da pomogne našim starijim sugrađanima da ojačaju svoj organizam i uspešno se odupru svim virusima koji vladaju tokom ovih zimskih meseci.

Ostavite komentar

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja
Vaš vodič ka zdravim navikama

Tvoja zdrava podrška

You have successfully subscribed!