Stručni tim MaxMedica-e, Vaša podrška u doba korone

MaxMedica

Tvoja zdrava podrška

Stručni tim MaxMedica-e, Vaša podrška u doba korone

Poslednjih dana kroz različite informativne kanale, kako medijske, tako i „prijateljske“, dobijate veliki broj informacija na temu pandemije koronavirusom, simptoma koji prate zaraznu koronavirusnu bolest COVID-19, i posledično instrukcija kako da sačuvate svoje zdravlje, ne razbolite se ili ne zarazite osobe u svom okruženju.

Informacija, saveta i preporuka je mnogo, one se odnose ne samo na zdravlje, već na neki način određuju kako treba da živite Vi i Vaša porodica u ovom periodu pandemije.

Neke od njih daju stručna lica, ali za većinu ne znate od koga potiču i da li su plasirane informacije proverene, potvrđene i treba li da ih usvojite i sledite.

To je bio razlog da MaxMedica formira svoj tim stručnih lica (farmaceuta, lekara, pedagoga) koji će u narednom periodu biti Vaša stručna redakcija.

U skladu sa našom korporativnom porukom „Moj zdravi svet“ i ciljem koji nas vodi „Brinite o zdravlju dok ste još uvek zdravi“, trudićemo se da vam obezbedimo tačne informacije, damo korisne savete i najbolje preporuke kako da sačuvate zdravlje, ali i kako da, koliko je to u vanrednom stanju moguće, ne narušite svoj kvalitet života.

Na samom početku pripremili smo za vas nekoliko tekstova na teme za koje smo mi kao zdravstveni radnici, ali i roditelji, smatrali da će Vam pomoći u ovom periodu.

Pročitajte ih, a onda nam pišite koju Vi to temu želite da stručno ispratimo i obradimo na našem blogu.

Ostanite zdravi,

Vaša stručna redakcija

MaxMedica

Ostavite komentar

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja
Vaš vodič ka zdravim navikama

Tvoja zdrava podrška

You have successfully subscribed!