Epidemija je u punom zamahu! Učinite pravu stvar za svoj imunitet!

MaxMedica

Tvoja zdrava podrška

Epidemija je u punom zamahu! Učinite pravu stvar za svoj imunitet!

Epidemija je u punom zamahu! Učinite pravu stvar za svoj imunitet!
Korona virus trenutno hara Srbijom. Na dnevnom nivou, novozaraženih je toliko da su bolnički kapaciteti gotovo popunjeni, uključujući čak i privremene KOVID bolnice. Da situacija bude još gora, decembar ove godine će biti poprilično topao, sa veoma hladnim intervalima koji traju po nekoliko dana.


Ovo stvara idealne preduslove za ekspanziju sezonskog gripa, kao i raznih respiratornih infekcija. Sama po sebi, ovakva pojava nije preterano opasna, ali u trenutku kada je ceo zdravstveni sistem opterećen, i kada su čekaonice svih ambulanti i bolnica pune ljudi sa simptomima infekcije Korona virusom, opasnost je stvarna. Posete lekaru predstavljaju rizik da se zarazite, a to je poslednja stvar koju bi iko poželeo u ovakvoj situaciji.

Kako se zaštiti na pravi način?

Glavni problem u toku zimske sezone je da je većina infekcija koje su prisutne – virusnog tipa. Prehlada, grip, pa i SARS COVID 2 su virusne infekcije, a to znači da antibiotici nemaju nikakav efekat na njih.

 

Prevencija je najbolji i jedini način da se izbegnu sezonske respiratorne infekcije. Međutim, zbog svakodnevnih obaveza, nemoguće je izolovati se i sprečiti bilo kakav kontakt sa drugim ljudima. Čak i ako bi takva opcija bila moguća, bilo bi značajnih posledica i po društvenmi i po poslovni život.


S’ obzirom da je takva opcija nedostupna za većinu ljudi, jedina preostala mogućnost je da se poradi na sopstvenom imunitetu kako bi se ojačao i bio sposoban da se izbori sa svim izazovima sa kojima se suočava u ovo doba godine.

Kako ojačati imunitet?

Najbolji način za ojačavanje imuniteta je razvijati zdrave navike i voditi zdrav stil života. Međutim, to je apsolutno nemoguće za većinu! Okolina je zagađena (Srbija je jedna od zemalja sa najzagađenijim vazduhom u svetu), hrana je puna aditiva i herbicida, a vremena za fizičku aktivnost jednostavno – nema.


Sa zatvaranjem teretana i povećanim rizikom od zaraze na otvorenom, najbolji način za pojačavanje imuniteta jednostavno nije dostupan. Zdrava hrana je takođe uglavnom nedostupna. Ili je nema ili je preskupa.


Na sreću, postoji alternativa koja može da pomogne da se razvije imunitet, a koja je dostupna svima.


MaxMedica vam nudi celu gamu suplemenata, minerala i vitamina koji mogu da učine da se osećate bolje, i da podignu vaš imunitet na totalno novi nivo!

Zašto su naši suplementi idealno rešenje?

Postoji više razloga zašto su naši suplementi idealno rešenje u ovakvoj situaciji! Kao prvo, zahvaljujući najvišim standardima koji se primenjuju u procesu proizvodnje, kupovinom naših suplemenata ste sigurni da dobijate vrhunski proizvod.


Kao drugo, MaxMedica je domaći proizvođač! Samim tim, osiguravate se da ne kupujete preparate koji su proizvedeni u zemljama trećeg sveta, a samim tim izbegavate rizik da u svoj organizam unesete štetne materije ili čak otrove!


Kao treće, naše cene su više nego pristupačne i savršeno prilagođene standardu naših građana. To znači da nećete preplaćivati za strane preparate, već ćete biti u mogućnosti da nabavite vrhunski proizvod po pristupačnoj ceni. Ako se tome dodaju česti popusti, kao i besplatna dostava za narudžbine preko 999 dinara, postaje jasno da bolje ponude jednostavno nema na našem tržištu!


Konačno, kupovinom na našem sajtu štedite vreme jer će vam proizvodi biti isporučeni na kućnu adresu. Samim tim izbegavate čekanje u redovima u apotekama i ne dolazite u kontakt sa potencijalnim prenosiocima virusa.


Kliknite na sliku unutar teksta ili na ovaj LINK i prikazaće vam se cela gama naših proizvoda za jačanje imuniteta! Srećna kupovina!

Ostavite komentar

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja
Vaš vodič ka zdravim navikama

Tvoja zdrava podrška

You have successfully subscribed!